ВИГ 66 ЕООД
Hачало За Нас Строителство Пердета Корнизи Дамаски
   
 
> Продажба на апартаменти
Продажба на Апартаменти

Продажба на Апартаменти

 

1. бул. „Овча купел” 66 - виж на картата

Фирма „ВИГ 66” ЕООД предлага апартаменти на шпакловка и замазка в малка кооперация, намираща се на бул. „Овча купел” 66. Апартаментите са на трети жилищен етаж, с изложение югоизток и югозапад.

Отопление - газ , ПВЦ дограма, точка БТК, асансьор. Цена на апартамент 900 EU /м2.

Към апартаментите има изготвени идейни проекти за довършителни работи до ключ, за които СМР-та се заплаща допълнително към цената.

Всички външни стени са изградени от 25 см тухлен зид, покрит от външната страна с 5 см екструдиран пенополистерол, измазана с минерална мазилка. Вътрешните стени са измазани с гипсова мазилка 2,5 см. Акт 16 на сградата – 07/2009г. Апартаментите са тристайни, разпределение: спалня, детска стая, хол с трапезария и кухненски бокс, балкон, баня + WC . Към всички апартаменти има и мазета.

Апартамент № 7 – кухня, трапезария и всекидневна са отделни помещения.

Предлагаме паркоместа и гаражи. Всички апартаменти и гаражи се предлагат и под наем, цени по договаряне.

2. Ул. „Владайска” 43 - виж на картата

Фирмата предлага апартаменти и офисни помещения, намиращи са на ул. „Владайска”43. Апартаментите са на 100% ламиниран паркет, баните са с поставен фаянс, теракота и санитария. Пет камерна ПВЦ дограма и ТЕЦ. Всички стени и тавани са боядисани с латекс. Към всички апартаменти има балкони, с поставен теракот и парапет от ковано желязо. Всички външни стени са изградени от 25 см тухлен зид, покрит от външната страна с 5 см екструдиран пенополистерол, измазана с минерална мазилка. Всички апартаменти са с монтирани климатици. Вътрешните стени са облечени с гипсокаптон. Всички стъпала в стълбищната клетка са облицовани с граниторгес, стените с латекс.

Сградата се намира зад Министерство на земеделието. Цена за продаба 2500 EU /м2. Цена за наем 1500 EU .

Във вътрешния двор и подземния етаж има паркоместа. Към паркоместата на подземния етаж има изграден асансьор за коли. Сградата е пететажна, като на всеки етаж са разположени по два апартамента.

 

 

Copyright©2006 - VIG66.com - All rights reserved

Партньорски сайтове:

www.Orientika.com